Pagina de start a forumului #suflet.mic forum

#suflet.mic forum
Bine ai venit la forumul canalului irc #suflet.mic
Raspunde la subiect
"DOAR VICTORIA!"
Kaputzu
Administrator
Administrator
Kaputzu
Data inscrierii: 11/Oct/2007
Raspunde cu citat (quote)
AMBITIE Victor Piturca nu ia în calcul un egal sau o înfrângere si spune ca e sigur de calificarea la Euro 2008.

Victor Piturca se afla poate în fata celui mai important meci din cariera sa de antrenor. Daca România va învinge azi Olanda, tricolorii vor avea asigurata în proportie de 95% calificarea la turneul final Euro 2008.

Confruntat cu o înșiruire de absente, dintre care cele mai importante sunt cele ale lui Contra, Radoi sau Cocis, Piti îsi pastreaza încrederea în lotul pe care îl are la dispozitie. "Ultimul antrenament a aratat ca ne-am pregatit suficient de bine în aceasta saptamâna. La sedinte i-am simtit pe jucatori cumplit de concentrati, la fel ca în meciul din tur, de la Rotterdam, dornici de un efect mare care sa ne asigure calificarea. Nu sunt probleme medicale, toti cei 22 de fotbalisti sunt apti de joc", a declarat tehnicianul.

Piturca s-a aratat impresionat de forta ofensiva a olandezilor, dar a subliniat faptul ca absenta lui Van der Sar este un avantaj pentru tricolori. "De la mijloc în sus, toti fotbalistii Olandei au calitati individuale deosebite. E o pierdere mare însa pentru ei absenta lui Van der Sar. El era capitanul echipei, are o experienta uriasa si le-ar fi dat o încredere mai mare jucatorilor lui Van Basten. Cu toate acestea, înlocuitorul sau, Stekelenburg, e si el un goalkeeper de clasa, apara la Ajax si s-a vazut în jocul tur ca olandezii se pot baza pe el", a mai spus Piti.

Selectionerul a adaugat ca România va juca doar la victorie, singurul rezultat care i-ar apropia pe tricolori de calificare. "Ne gândim doar la trei puncte. Un egal nu ne ajuta cu nimic, este echivalent cu o înfrângere, din punctul de vedere al calculelor de calificare. Poate doar pentru psihicul jucatorilor sa fie buna o remiza, sa le asigure un moral mai ridicat în perspectiva viitoarelor confruntari. Altfel nu ne-ar fi de folos deloc", a declarat Piturca. "Suntem pe debutantul loc al grupei si îmi doresc sa ramânem pe aceeasi pozitie si dupa meciul cu Olanda", a continuat, în aceeasi nota ambitioasa, selectionerul. "Daca vom juca la fel ca la Rotterdam, fără ocaziile ratate, putem sa îi învingem. De la meciul acela am avut o succesiune de partide bune, echipa a mai câstigat în experienta", a conchis Piti.

Nici nu vreau sa ma gândesc ca nu ne vom califica! Sunt sigur ca vom merge la Europene! Nu conteaza de pe ce loc, unu sau doi, e important doar sa ne calificam. Ati vazut ca nici olandezii nu fac caz de pozitia din grupa.

Victor Piturca, selectioner

Se teme de arbitrul Vassaras

Piti s-a aratat îngrijorat de arbitrul partidei de azi, grecul Vassaras. "Le-a povestit Chivu despre arbitru jucatorilor nostri, le-a spus ca e un central care acorda cu mare usurinta cartonase galbene, aproape la indiferent ce fault, nu conteaza ca te numesti Mutu sau Van Nistelrooy. Asa ca trebuie sa fim foarte atenti. Avem o problema cu cartonasele galbene, dar nu-mi doresc ca vreunul dintre cei pasibili de suspendare sa fie avertizat cu Olanda pentru ca nu-mi convine sa lipseasca cu Luxemburg, unde vom avea o partida grea", a încheiat selectionerul.
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
animalplanet2

Data inscrierii: 10/Iul/2012
Raspunde cu citat (quote)
Ur friends! I finally found something useful on the Internet! Thank you guys for the useful information.
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
"DOAR VICTORIA!"
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 3 ore  
Pagina 1 din 1  

Raspunde la subiect