![]() |
| ASTA VA FI COLTZISORUL COLEGUTZILOR MEI |
| primu venit |
|
dusa
|
tu mufa te-ai ajuns:D esti salvatoaaarea clasei noastre..ne ajuti sa ne facem reclama pe aci...spor la postat colegi si sa ne vedem cu bine...cu drag,luci ![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| hehee |
|
Copcilutz@
Administrator
![]()
|
ia te uita primu nebun aparut aici!bine ai venit lucica luateas :
primu venit atunci dau o bere |
||||||||||||
|
_________________ Intotdeauna cel cu suflet mic se socoteste mai mic decat este!!! |
|||||||||||||
|
galbicyk
|
draga noastra mufa iti multumim k datorita tie clasei noastre nu ii v-a inceta niciodata sa-i bata inimioara care a prins viatza in 2004...iEu RuLeS.
28 de turisti niebuni(unii si alcoolici) ,iar al 29-lea ghidu nostru in varianta feminina SuFleT MiK GlIgOr AlInUtZa .......te besc curca mea blonda pupu male...pupu si pt tn LuCi kolegutzule ![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| copilutza |
|
Copcilutz@
Administrator
![]()
|
A mai venit alaturi de noi inca o persoana care e undeva adanc ascunsa in suflet meu..bine ai venit galbicyk, ai fost asteptata cu bratele deschise la fel si restul colegilor! persoane importante din viata mea din anul 2004 veti ramane mereu pana la sfarsit..ne mai apropie inca cateva luni de zile..apoi totul se va termina...nu uitati cine ati fost..cum va-ti ridicat..si ce ve-ti deveni..
![]() |
||||||||||||
|
_________________ Intotdeauna cel cu suflet mic se socoteste mai mic decat este!!! |
|||||||||||||
|
scuiz
|
Deci in sf mie gata si contu pfuu. HO BA ca NU E GATA ANU SI IN PLUS NO ZIS NIMENI CA TREBE SA SI TRECEM CLASA :D:D.VORBESC DIN APROXIMATIV PROPRIE EXPERIENTA :D. putem sa ramanem in a 12 inca vreo 2, 3 ani pana ce ne exmatriculeaza :D + deaia exista messss sa mai vb fivar rusinea.TIMI -ZILOR ( -DELOR) !!!pasipusi (vb lu ALIN) ;) :D:D
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| copilutza |
|
Copcilutz@
Administrator
![]()
|
no scuizule m-ai dat gata..pfuai..ma vrei sa mai raman intreaga?las sa terminam anul cum trebuie sa simtitm toti gustul victoriiei
sa luam bacul cu brio si apoi sa chefuim numai cum stim noi ..useru ti gata de mult hai sa le facme la toti,doar numa XII E cel mai tale!na colgutzi spor la postat pe aci io ma apuc mai departe de poze ![]() |
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Roscutz@
|
AAAAAAAAAAA bun venit in romania nu mai tine smekeria XII E iti ia gulia uhuuuu ce bine e la mare...bine vam gasit frumosii mei...
ce draq aveti mai k nu se tyermina omenirea dak terminam a 12-a...las' k nu fuge nimeni nikieri..si asa DAK intram la faculta adik DAK ne luam bacu o sa ne vedem zilnic:P (rip-> rosca ioana paula:(() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| copcilutza |
|
Copcilutz@
Administrator
![]()
|
ete cine lipsea..Rosuctz@ poiata noastra..ce faci nebuno semne de moriminte?numi ajunge ca stau in fiecare zii langa un cimir in care aruncam noi buteliile de vin?
ooo daaaaaaaa....traiscaaaa vinuuuuuuuuuu hmm..ma da ce va-ti smecherit hai bine ati venit la toti saritit cu lazile de bere ![]() |
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
dusa
|
yeeeee....faina 12a ...da scuizule crezi k diriga ne-ar tine 3 ani in a 12-a?! nu i-ar necesită mai mult de 5 min si ne-ar lasa pe dinafara pe toti am io noroc k is cuminte si nu am complicații k daca eram dinala care chiuleste sau merge la tigara poate o pateam de mult cam putini copcilutzo,mai populeaza saitu la nevedere ![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| copilutza |
|
Copcilutz@
Administrator
![]()
|
ce sa fac ma sa populez site-u???
pfff..da populatil voi ..e facut doar pt cine vrea hheehehe lucica ma doare un picior de cand am vazut ce ai scris cuminte tu? praaaaff dute ma si minte altundeva! DECLAR PE PROPRIE RASPUNDERE :DUSA LUCINA BESTIEEEEEEEE nici nu ma mira ca nu ne mai vrea diriga ok..ne mai vedem data viitoare hai pa fratilor..amu am duc la vaccin ![]() |
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
byiank
|
noo .in sf am intrat si eu dupa ce am asteptat 3 ani jumate dupa alina ...hmmm colegutzilor pregatirea pt cabana la distractie cu voiiiiiiiii
alyyy grabeste-te cu pozele alea sa mai radem un pic ![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| copilutza |
|
Copcilutz@
Administrator
![]()
|
apoi aca voi sunteti blonzi si nu stiti sa va faceti un user
blonzilooooooooor de aia va besc io zbya vin pozele alea vechii vechii moama ca rad cu lacrimi de fiecare data cand le vad..ce pampalai am fost ![]() |
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
dusa
|
la cabanaa cu noi alinutzo pune poze calumea dinalea in care sa par cuminte si o sa te servesc io cu niste poze dinalea mai de pishu lumii v-am tzucat ![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| colegutii mei scumpi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
shef@
|
ce colegutii super am !!!!!!!!!! cei mai de gasca si cei mai zapaciti !!! va iubesc pe toti!!!!!!!!!!!!! multumiri lui copcilutza k a facut acest sait si k se gandeste la noi!!!!!!!!
LA CABANA CU NOI! DA AVETI GRIJA CE FACETI CU DIRIGA!!! ![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Bulbuk
|
nebuna de alina o facut-o si pe asta si dlaga u rock:punk: !!! cu asa colegutza sa tot mergi la scoala (sau la biliard????) love u all colegutzi nebuni.... ne rupeeeeeeeemmm la cabana!!!!! :
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| copilutza |
|
Copcilutz@
Administrator
![]()
|
ma nebuniloooooooooor cabana scrie pe noii sarituri cu prajina mai putzin...da rsper sa fie fain!
bine ati venit toti..alinutza copcilutza va tzcua pana nu mai puteti merem la distractieeeeeeeeeeeeeee ![]() |
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
galbicyk
|
.....yupyy yupyy yey!!! Fotza E-urilor daunatoare se va rupe la cabana la "SA-l ARD"fara cenzura
......asha k ora colgate va deveni ora J.P.. .......sa-mi traiasca kolegutzii deea galbenush va iubeste muahhh ..noi sa traim iar eu sa beau cu mufa mea ![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| copilutza |
|
Copcilutz@
Administrator
![]()
|
inca 3 zile pana in marea excursie..azi 13.11.2007 ne-am dus sa ducem avansul!norocul nostru de prostii direct santzuuuu
o ora de impins la masina ..pfiu....dusa..bulbuk..copcilutza..caraba si ronea!daca ne-ati fi vazut ati fi ras si cu poponetzu...e bine ca am iesit cu bine de acolo si nam avut alte probleme oricum zapada mare cabana faina mai lipsim noi! ![]() |
||||||||||||
|
|||||||||||||
| Re: copilutza |
|
dusa
|
asa-i bag picioruuu cat am impins azi la masina n-am impins in viata mea am ajuns acas ca un porc asta e da o meritat.... am vazut locu de dastrabalare salarduleee venim ![]() |
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
| copilutza |
|
Copcilutz@
Administrator
![]()
|
iate uuiteee 16.11.2007 copcilutza trezita de diminetza rau se pregateste de marez excursie..parca va si vad pe toti deja..ioi sa nu-miuit budigai sa numi uit vinu sa nu-mi uit shoshetele doamneeee daca as avea o camera de filmat la toti in camera
.Trenu ora 10:00 ajungem cam pe la 13:00 si logic porțiunea cea mai buna 10 km pe jos prin zapadaaaaaaaaaaaaaaaaa alai mamaaaaaaaaaaa avem ce urca..sper sa ajungem intregi toti fara sa fim papati de ursi (sau alte specii) pusy maleeee maleeeeeeeeeeee betia cruntaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hopa hop si asaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vor fi poze...bautatura farse...de toate fortza E-u..hai cu sacu pe zapada maaaa ![]() |
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
dusa
|
neata
io inca visam la ora asta amu am terminat si io bagaju:D am pus acol shuba sa rezist la frig si muzica pacat k n-am muraturi k puneam si dalea ....abia astept sa ajung sa imi degust STALINGRAD-u si sa ii beu angeli lu copcilutza v-am pupat pe portofel si revenim cu noi postari dupa coma... ![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| copilutza |
|
Copcilutz@
Administrator
![]()
|
uite ce am revenit din excursia noastra..eu una fara voce..dar o fost mishto
cam mult alcool dar las ca numa noi am fost hehe |
||||||||||||
|
|||||||||||||
| :))) |
|
Copcilutz@
Administrator
![]()
|
pfffffffffff am scapat de teza de la romana..ce poate fi mai frumos decat un mare chef cu toata gasca mea inclusiv colegutii..presimt ca maine sa fim machiti bine toti
o daaaaaaaaaaaaa ![]() |
||||||||||||
|
|||||||||||||
| ASTA VA FI COLTZISORUL COLEGUTZILOR MEI |
|
||
|

!copcilutza forever un E daunator la fel ca voi
tu mufa te-ai ajuns:D esti salvatoaaarea clasei noastre..ne ajuti sa ne facem reclama pe aci...spor la postat colegi si sa ne vedem cu bine...cu drag,luci
,iar al 29-lea ghidu nostru in varianta feminina SuFleT MiK GlIgOr AlInUtZa
.......te besc curca mea blonda pupu male...pupu si pt tn LuCi kolegutzule 
..useru ti gata de mult hai sa le facme la toti,doar numa XII E cel mai tale!na colgutzi spor la postat pe aci io ma apuc mai departe de poze
(rip-> rosca ioana paula:(()
yeeeee....faina 12a ...da scuizule crezi k diriga ne-ar tine 3 ani in a 12-a?! nu i-ar necesită mai mult de 5 min si ne-ar lasa pe dinafara pe toti
am io noroc k is cuminte si nu am complicații
cam putini copcilutzo,mai populeaza saitu
la nevedere 
pfff..da populatil voi ..e facut doar pt cine vrea

la cabanaa cu noi
merem la distractieeeeeeeeeeeeeee
..noi sa traim iar eu sa beau cu mufa mea
asta e da o meritat....
vor fi poze...bautatura farse...de toate 
io inca visam la ora asta
si sa ii beu angeli lu copcilutza