Acest canal si site a fost facut de mine cu ajutorul unui bun prieten Gelutzu din tot sufletelzelul meu si este dedicat din partea mea pt o persoana teribil de importanta din viata mea care mi-a umplut sufletul de lumina si bucurie,este persoana alaturi de care m-am simtit pretuita mereu..un fapt am invatat si nu am sa il uit:in viata reala chiar daca esti departe de persoana pe care o vrei langa inima ta,te simti mereu iubit si plin de speranta,speranta e cea care moare ultima!Sunt mereu cu gandul pozitiv ca va fi aici langa mine tot restul vieti!!
Titlul acestui site a fost ales de mine pentru ca ma caracterizeaza!Eu sunt acle suflet mic ratacit undeva intr-un orasel al Romaniei...eu va urez un bun venit !!!!
Astea au fost cuvintele copilului caruia ia venit stralucita idee de a crea un forum pentru voi!
_________________ Intotdeauna cel cu suflet mic se socoteste mai mic decat este!!!
misanchik
Data inscrierii: 20/Iul/2012
Trimis: 07/08/2012 09:24
You are simply awesome
misanchik
Data inscrierii: 20/Iul/2012
Trimis: 08/08/2012 20:40
Information is impressive! But I will say so in my view is slightly different, but what I will not tell you)))
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum