Pagina de start a forumului #suflet.mic forum

#suflet.mic forum
Bine ai venit la forumul canalului irc #suflet.mic
Raspunde la subiect
PITI SI-AR DORI UN NOU CONTRACT PE 4 ANI LA NATIONALA
Kaputzu
Administrator
Administrator
Kaputzu
Data inscrierii: 11/Oct/2007
Raspunde cu citat (quote)
Victor PiturcaSelecþionerul echipei naþionale, Victor Piþurcã, a afirmat încã o datã cã nu se gândeºte la plecarea de la echipa naþionalã, cel puþin pânã dupã turneul final al EURO 2008.

Zvonurile apãrute în unele publicaþii din România, cum cã Piþurcã ar avea mai multe oferte de la echipe de club sau naþionale din Europa, au fost demontate de selecþioner în cadrul emisiunii Naºul de la B1 TV. Totuºi, tehnicianul lasã o portiþã de plecare, însã numai dupã EURO 2008, dacã va fi o ofertã excepþionalã care sã îi convinã foarte mult: "Indiferent de ce echipa din Europa ar veni la mine, n-am sã accept pânã la finalul turneului final. Dupã aceea, dacã ar fi vreo oferta care mi-ar conveni mie teribil de mult, m-aº gândi."

Selecþionerul a dezvãluit cã anul viitor contractul sãu cu FRF se va prelungi automat cu doi ani, dar el ar avea oricând posibilitatea sã renunþe, sau sã-ºi prelungeascã înþelegerea pe o perioadã mai lungã: "În 2008 contractul se prelungeste automat. În aceastã iarnã mã voi întalni cu Ionuþ Lupescu pentru a discuta despre viitorul meu ºi al colaboratorilor mei ºi am putea chiar sã semnãm un nou contract. Poate vom semna un contract pe 4 ani în aceeaºi formulã. Eu asta mi-aº dori. Sã rãmân în continuare la echipa naþionalã. Nu ºtiu perfect nimic despre o ofertã de la naþionala Elveþiei", a spus Piþi la B1 Tv.
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
PITI SI-AR DORI UN NOU CONTRACT PE 4 ANI LA NATIONALA
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 3 ore  
Pagina 1 din 1  

Raspunde la subiect